Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Dream Girls

2010.06.22

Kép Kép

 

 

Üdvözlünk mindenkit!

 

 

Horváth Karolina vagyok 14 éves ,a barátnőm Zics Nikolett 15 éves.Kislángon lakunk és 11 éve lelkesen készülünk a fellépésekre.

Az évek során számos versenyen vettünk részt nem kevés sikerrel.  Akkor 3-4 évesen  mazsorettel kezdtük, majd a későbbi években tanultunk formációs rock and rollt és társastáncot is. Egy évvel ezelőtt csatlakozott hozzánk a Mátyásdombi lakhelyű 14 éves Dudás Patrícia, aki szintén mazsorettet és társastáncot tanult.

Így hárman alkotjuk a Dream Girls tánc-triót,  rendkívül lelkesen és kitartóan készülnünk a fellépésekre. Ennek köszönhető, hogy szívesen hívnak minket rendezvényekre. A   legnagyobb öröm a közönség visszajelzése.A jó közönség, a nagy taps újult erőt ad a jövőre nézve további fellépésekhez.

Táncaink között szerepel:csárdás,polka,szamba,roky stb.melyeket különböző eszközökkel-bot,pom-pon,zászló stb.-és eszköz nélkül adunk elő.

Amennyiben e bemutatkozásunk felkeltette érdeklődését és szívesen látna minket az ön által szervezett rendezvényeken hívja a 06203323902-es telefonszámot és keresse Horváthné Hegyi Krisztinát

vagy

a 06304233209-es telefonszámon Zicsné Frikk Margitot.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Profilkép
Archívum

Naptár
<< Október / 2018 >>